Zaterdag

Inschrijven

Toertocht


Ken jij het Amstel Gold Race parcours? Niet? Fiets dan de Toertocht op zaterdag 7 september. Wielerfestival Cauberg serveert het vertrouwde spervuur aan klimmetjes op de smalle wegen van Zuid-Limburg. Je kunt kiezen uit 4 verschillende afstanden, namelijk 35, 60, 100 en 160 kilometer. De start zal plaatsvinden bij Shimano Experience Center en er wordt gefinisht, uiteraard, bovenop de Cauberg bij Landal Kasteeldomein de Cauberg. Doorzettingsvermogen en overwinningsdrang zijn nodig op zaterdag 7 september. Is het hele parcours je nog net even te uitdagend, stel je dan de helft ten doel en vertrek wat later. Wat zal dat biertje na afloop heerlijk smaken!

Routes


Uitdagende routes door Zuid-Limburg.

  • 35 kilometer          10:00 - 10:30 uur
  • 60 kilometer          09:00 - 10:30 uur
  • 100 kilometer        08:30 - 10:00 uur
  • 160 kilometer        08:00 - 10:00 uur

Faciliteiten


Bij de startlocatie (Shimano Experience Center, De Leeuwhof 2, 6301 KZ in Valkenburg) ontvang je een rugnummer, stuurbordje, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig. Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano. Na jouw prestatie ontvang je aan de finish een mooi aandenken aan Wielerfestival Cauberg. Daarna kun je lekker genieten en napraten onder het genot van (live-)muziek door DJ Wim Frijns en coverband Trainband, een drankje en een hapje op het terras van Landal Kasteeldomein de Cauberg.

Deelname


Deelname aan de toertocht kost €18,- (35 km, 60 km)  - €22,- (100 km, 160 km). Deelname bij een van de toertochten op zaterdag 7 september door het Limburgse heuvelland is mogelijk voor alle soorten fietsen. Van racefiets, mountainbike tot e-bike.

Ophalen startnummer


Het startnummer kun je op vrijdag 6 of zaterdag 7 september ophalen bij Shimano Experience Center te Valkenburg.  

  • Vrijdag 6 september        15:00 - 20:00 uur 
  • Zaterdag 7 september     07:30 - 10:30 uur

Shimano Experience Center
De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg

Medaille


Elke deelnemer ontvangt na de finish van de Toertocht een super gave medaille. Hebben? Schrijf je dan gauw in!

Parkeren


Op fiets- én loopafstand van de finishlocatie bij Landal Kasteel Domein de Cauberg wordt een speciale parkeerplek ingericht. Vanaf hier fiets je in nog geen 5 minuten naar de startlocatie. Voor €6,- parkeer je jouw auto de hele dag veilig en verantwoord. Let op! De politie zal handhavend optreden tegen wanparkeerders. Navigatieadres parkeerwei: Rijksweg 165 te Vilt / Valkenburg.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan de Toertocht van het Wielerfestival Cauberg? Schrijf je in.