Shimano Experience Center

Het nieuwe Shimano Experience Center


Op vrijdag 12 april jl. werd het Shimano Experience Center geopend in Valkenburg. Wielrenners kunnen in het Experience Center met interactieve activiteiten de nieuwste Shimano-snufjes beleven door middel van indoor virtual reality displays, simulators en workshops.

Programma tijdens Wielerfestival Cauberg


We zijn nog hard aan het werken aan diverse activiteiten bij de Shimano Experience tijdens Wielerfestival Cauberg, maar een paar dingen kunnen we vast verklappen

  • Startlocatie van de Toertocht (alle afstanden)
  • Afhalen startbewijzen 
  • Bikefitting 
  • Beleef de koers met Virtual Reality

Hou de website in de gaten voor meer activiteiten.

*De activiteiten tijdens Wielerfestival Cauberg zijn nog onder voorbehoud!

Shimano Experience Center Valkenburg


Het Shimano Experience Center is ontstaan vanuit onze missie: ‘Closer to Nature, Closer to People’. Het is een plek waar we iedereen in staat willen stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport, waarmee we mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt hebben genomen. Laat je verassen door de diverse mogelijkheden!

Shimano Testfietsen


Racefiets

Geniet van het Limburgse landschap en bedwing de lokale beklimmingen op een van onze testfietsen. Kies je voor een route op maat met een navigatiesysteem, of wil je met een lokale gids op pad? Daarnaast heb je de keuze om onderweg te genieten van een bourgondische lunch en de dag af te sluiten met een heerlijk diner.----------------------------------------

E-Bike

Wil je onze E-bikes eens ‘aan de tand voelen’en de maximale actieradius in de Limburgse heuvels vaststellen? Wil je begeleid worden door een van onze ‘professionals’ om kennis te maken met een E-bike om je weer terug op de fiets te helpen? Kies het juiste arrangementen dat past bij jouw wensen. Kom je met een groep; dan zijn arrangementen op maat altijd mogelijk!

Meer weten?

Alles over Shimano Experience Center vind je op de website

Adres

De Leeuwhof 2
6301 KZ Valkenburg 

Openingstijden

Maandag - Donderdag: 09:30 - 18:00 
Vrijdag: 09:30 - 20:00 
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 17:00