Routes Gravel Ride Cauberg

Gravel Ride Cauberg is nieuw! Fiets mee, weg van de gebaande paden over onverharde wegen en brede wandelpaden, met af en toe een verbinding over asfalt. In Gravel Ride Cauberg ontdek je het prachtige Limburgse land van een onbekende kant. Zo beklim je Eyserbosweg en de Keutenberg vanuit verrassend gravel-perspectief. Kortom, een unieke graveltocht door Zuid-Limburg, met finish op de iconische Cauberg.

Je kunt kiezen uit 65 of 95 kilometer van gravel grinding. De start zal plaatsvinden bij Shimano Experience Center en er wordt gefinisht, uiteraard, bovenop de Cauberg bij Landal Kasteeldomein de Cauberg. Doorzettingsvermogen en overwinningsdrang zijn nodig op zaterdag 3 september 2022 maar vergeet vooral ook niet te ontspannen en te genieten. Is het 95 km parcours je nog net even te uitdagend, kies dan de 65 kilometer-versie, want gravelkilometers zijn hier in het Zuid-Limburgse landschap zeker anderhalf keer zo zwaar als asfaltkilometers. Wat zal dat drankje na afloop tijdens het finishfeest heerlijk smaken!

Graveltocht 65 km

Route onder voorbehoud!

De 65 km-versie van Gravel Ride Cauberg neemt je mee door het Zuid-Limburgse heuvelland; van de uitlopers richting Maastricht en Sint Geertruid met vergezichten tot de gebieden rondom Noorbeek, Slenaken en het Vaalse bos bij Epen. De laatste kilometers leiden je richting Partij, Wahlwiller en vervolgens via Schin op Geul terug naar Valkenburg aan de Geul.

Gravel newbies let op! 65 km over gravel, asfalt en bospaden voelt zeker als 90 km op glad asfalt :-). 

Let op! De route is niet uitgepijld, enkel te rijden via een duidelijk .GPX bestand. 

Kenmerken van de 65 km route:

Routekaartje 65 kilometer Gravel Ride Cauberg Wielerfestival Cauberg

Graveltocht 95 km

Route onder voorbehoud!

De 95 km-versie van Gravel Ride Cauberg pakt alle hoeken van Zuid-Limburg; van de uitlopers richting Maastricht en Sint Geertruid met vergezichten richting Eijsden tot de gebieden rondom Noorbeek en Slenaken. Van hieruit maak je een extra lus richting Gulpen-Wittem voordat je het Vaalse bos bij Epen aandoet. De finale bestaat uit een aantal venijnige beklimmingen richting het Plateau van Margraten.

Vergis je niet in de afstand, 95 km over gravel, asfalt en bospaden hakt er zeker in! 

Let op! De route is niet uitgepijld, enkel te rijden via een duidelijk .GPX bestand.

Kenmerken van de 95 km route:

Routekaartje 95 kilometer Gravel Ride Cauberg Wielerfestival Cauberg

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Wielerfestival Cauberg? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT