Image

WIELERFESTIVAL CAUBERG

2 SEPTEMBER 2023

Wielerfestival Cauberg is terug! Op zaterdag 2 september 2023 staat Valkenburg aan de Geul en Zuid-Limburg weer in het teken van de wielersport met Wielerfestival Cauberg.

Wielerfestival Cauberg is opgebouwd uit een aantal verschillende lussen. Elke lus is ongeveer 30 tot 45 km lang. De lussen hebben elk hun unieke kenmerken en zijn met elkaar verbonden. Zo kies je als deelnemer zelf welke afstand je wil fietsen en hoe zwaar je het maakt. Wielrennen in Zuid-Limburg wordt zo voor elk niveau fietser toegankelijk. 


This image for Image Layouts addon

Toertocht

De toertocht is opgesplitst in 4 losse lussen van elk 30 tot 45 kilometer. Elke lus is voorzien van unieke kenmerken! Deze editie kies je uit verschillende lussen waardoor je zelf jouw ideale route kan samenstellen qua afstand en zwaarte.
Inschrijving 2023 editie gesloten!
This image for Image Layouts addon

Graveltocht

Ook onze gravel routes zijn verdeeld in twee lussen. Deze lussen kun je los van elkaar rijden, of combineren tot één gravel route, dwars door Limburg. Een unieke graveltocht door Zuid-Limburg, met finish bovenop de iconische Cauberg.
Inschrijving 2023 editie gesloten!
This image for Image Layouts addon

Toeschouwer

Geniet van de sportieve sfeer en ondersteun je familie/vrienden door het kopen van een toeschouwersticket. Moedig hen aan langs de kant en geniet samen van een heerlijk ontbijt en een compleet verzorgde pastamaaltijd na afloop bij Landal Kasteeldomein de Cauberg.
Inschrijving 2023 editie gesloten!

Wielerfestival Cauberg Beoordelingen

Wielerfestival Cauberg wordt mede mogelijk gemaakt door:

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Wielerfestival Cauberg? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189