Ladies Ride met Leontien en Fietsvrouwen

Stap in de voetsporen van een ware kampioen! Op het langverwachte Wielerfestival Cauberg krijg je de unieke kans om samen te rijden met niemand minder dan Leontien van Moorsel, een legende in de wielersport. Haar indrukwekkende sportieve prestaties hebben haar tot een icoon gemaakt en nu kun jij met haar fietsen!

Of je nu een doorgewinterde wielrenster bent of net begint met fietsen, deze dag biedt voor iedereen iets bijzonders. Het is de perfecte gelegenheid om te leren van een ware meesteres in de sport en tegelijkertijd samen met gelijkgestemde fietsliefhebbers te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Dus pak je fiets en sluit je aan bij Leontien van Moorsel en de enthousiaste deelnemers tijdens de Ladies Ride op het Wielerfestival Cauberg. Samen maken we er een dag van die bol staat van sportiviteit, inspiratie en gezelligheid!

Naast de gezamenlijke start met Leontien op de Kastelenlus, gaan we ook van start met een speciale ladies ride op de Gravel lus zuid. Deze rit is perfect voor dames die de voorkeur geven aan gravelpaden! We slaan de handen ineen met Fietsvrouwen om dit mogelijk te maken. 

This image for Image Layouts addon

Programma

Om 10:00 uur begint de dag met een exclusieve Q&A-sessie, waarbij je alle geheimen kunt ontdekken achter Leontiens succesvolle carrière. Stel je brandende vragen en laat je inspireren door haar ervaringen en wijsheid. Het is een kans die je niet wilt missen!

Na de verhelderende Q&A is het tijd om de pedalen te laten draaien. Om 10:30 uur starten we gezamenlijk met de Ladies Ride op de prachtige Kastelenlus en op de Gravel lus zuid voor de dames die de voorkeur geven aan gravelpaden.

Met Leontien en Fietsvrouwen als onze speciale gasten, belooft het een rit vol energie en passie voor fietsen te worden.

Ja, ik ben erbij!
This image for Image Layouts addon

Over Leontien

Leontien begon haar wielercarrière in de jaren '80 als veldrijdster. Later maakte ze de overstap naar het wegwielrennen en baanwielrennen. Ze behaalde haar eerste grote succes op de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona, waar ze een gouden medaille won op de individuele achtervolging op de baan.

Haar grootste triomfen kwamen echter in de jaren '90 en begin 2000, toen ze een ongekende dominantie toonde in het internationale wielrennen. Leontien won vier gouden medailles op de Olympische Spelen.

Leontien heeft talloze records gebroken en heeft een blijvende impact gehad op de wielersport in Nederland, waar ze een echte sporticoon is geworden.

This image for Image Layouts addon

Over Fietsvrouwen

Fietsvrouwen is de community in de Benelux voor Fietsende Vrouwen in de leeftijd van 20-72 jaar. Wij staan voor motiveren, inspireren en verbinden met als belangrijkste peilers plezier en beleving. 

Ja, wij houden ook van mooie fietsen, nieuwe gadgets en QOM's, maar boven dat alles houden we van ritten met gelijkgestemden, avontuur en appeltaart tijdens de tussenstop. 

Met onze community brengen we vrouwen online en offline in contact met elkaar waarbij wij de verbinding maken tussen merken en de doelgroep fietsende vrouwen, bijvoorbeeld door het maken van content en het organiseren van events. 

Ja, ik ben erbij!

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Wielerfestival Cauberg? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189