Inschrijven Wielerfestival Cauberg

Drie deelnemende dames toertocht Wielerfestival Cauberg zwaaiend op de wielrenfiets

Toertocht

Geniet van Limburgs mooiste routes door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland en de grensregio met alle bekende beklimmingen uit het Amstel Gold Race parcours.

De toertocht is opgesplitst in 4 losse lussen van elk 30 tot 45 kilometer. Elke lus is voorzien van unieke kenmerken! Deze editie kies je uit verschillende lussen waardoor je zelf jouw ideale route kan samenstellen qua afstand en zwaarte.

Schrijf je hier in!
Twee deelnemende heren graveltocht Wielerfestival Cauberg met duim omhoog

Graveltocht

Fiets mee, weg van de gebaande paden over onverharde wegen en brede wandelpaden, met af en toe een verbinding over asfalt.

Ook onze gravel routes zijn verdeeld in twee lussen. Deze lussen kun je los van elkaar rijden, of combineren tot één gravel route, dwars door Limburg. Een unieke graveltocht door Zuid-Limburg, met finish bovenop de iconische Cauberg.

Schrijf je hier in!
Twee deelnemende heren graveltocht Wielerfestival Cauberg met duim omhoog

Toeschouwer

Fiets je niet mee, maar kom je wel aanmoedigen?

Koop een toeschouwersticket, moedig je familie/vrienden aan langs de kant en geniet samen van een heerlijk ontbijt en een volledig verzorgde pasta maaltijd na afloop bij Landal Kasteeldomein de Cauberg. 

Schrijf je hier in!

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Wielerfestival Cauberg? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT