BikevoorParkinson

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat doen we tijdens BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor Parkinson. Schrijf je nu in!

Leef jij met parkinson en wil je graag gratis deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande button en kies de categorie 'Ik leef met Parkinson' in de inschrijving. Heb jij zelf geen parkinson, maar wil je wel mee fietsen? Dat is ook mogelijk via onderstaande button. Kies in dit geval de categorie 'Ik help mee parkinson de wereld uitfietsen'.

Heb je de ziekte van Parkinson? Dan fiets je gratis mee tijdens Bike voor Parkinson. Kies de afstand die het beste bij je past, of je nu een geoefende fietser bent of niet. 
Houd er rekening mee dat we jouw naam en e-mailadres doorgeven aan de organisatie van Bike voor Parkinson.

Klik hier om je direct in te schrijven.

Of je nu partner, familie, vriend(in), bekende, zorgverlener van iemand met Parkinson bent of gewoon Parkinson de wereld uit wil fietsen. Bike voor Parkinson is er voor iedereen. Kies de afstand die het beste bij je past, of je nu een geoefende fietser bent of niet. Houd er rekening mee dat we jouw naam en e-mailadres doorgeven aan de organisatie van Bike voor Parkinson.

Klik hier om je direct in te schrijven.

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT