WIELERFESTIVAL CAUBERG

2 SEPTEMBER 2023

Zaterdag 2 september 2023!

Wielerfestival Cauberg is terug! Op zaterdag 2 september 2023 staat Valkenburg aan de Geul en Zuid-Limburg weer in het teken van de wielersport met Wielerfestival Cauberg. Tijdens de toertocht of de graveltocht geniet jij deze dag van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland en de grensregio. Kom genieten van de mooiste routes met alle bekende beklimmingen uit het Amstel Gold Race parcours en verwonder je over de prachtige vergezichten onderweg. Maak de keuze uit 4 verschillende toertocht afstanden of 2 gravel afstanden, stap op je fiets en na afloop ontspan je heerlijk samen met anderen tijdens het fantastisch finishfeest bij Landal Kasteeldomein de Cauberg

Twee deelnemers toertocht Wielerfestival Cauberg op de wegwielrenfiets in het Limburgse landschap

Waarom meedoen?

  • Geniet van de mooie routes met alle bekende beklimmingen en mooie vergezichten in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland én de grensregio
  • Routes gebaseerd op het Amstel Gold Race parcours
  • Beleving en sfeer! Geweldig entertainment en muziek onderweg brengen nét dat beetje extra!
  • Professionele verzorging onderweg; mecaniciens, verzorgingsposten en masseurs
  • Kleinschalig; geen massale drukte en écht samen tijd en ruimte om te ontspannen
  • Zeer toegankelijk; Wel gezellig samen fietsen maar geen super getrainde fietser? Geen probleem! Je kiest al voor een route van 35 kilometer.
  • Vier duidelijk uitgepijlde wegtoertocht routes, ook in GPS: 35 km - 60 km - 100 km - 160 km
  • Twee gravel routes: 65 km - 95 km (te rijden met duidelijke .GPX bestanden)
  • Stap op die fiets en draag bij aan een gezonde en fitte leefstijl
  • Het onoverwinnelijke gevoel dat jij overhoudt aan deze uitdaging!
Drie deelnemers graveltocht Wielerfestival Cauberg op de gravelbike op een bospad

Over Wielerfestival Cauberg

Bij Wielerfestival Cauberg geniet jij naast de mooie routes door het prachtige Heuvelland en de grensregio ook van een geweldige sfeer. Niet alleen na afloop bij het finishfeest, maar ook terwijl je op pad bent! Entertainment en muziek voegen extra beleving onderweg toe en zorgen voor de beleving waarnaar jij op zoek bent! Samen ontspannen en genieten van de prachtige landschappen tijdens jouw fietstocht op een kleinschaligere manier. Geen massale drukte maar tijd en ruimte om te genieten van alles dat de fietstocht en het zogenaamde wielerfestival te bieden hebben.

Het wielerevenement in de vorm van een recreatieve toertocht door Zuid-Limburg biedt voor ieder wat wils. Kies jij voor de wielertocht? Of voor de graveltocht? Bij de toertocht kies je voor 35, 60, 100 of 160 kilometer en is er dus ook al een afstand voor de minder getrainde deelnemer. Zelfs op een stadsfiets is het mogelijk deze kortste afstand te rijden. Of rij jij liever de graveltocht? Dan heb je de keuze uit 65 of 95 kilometer. Maar vergis je niet, gravelkilometers zijn een stuk zwaarder en uitdagender dan asfaltkilometers.

Valkenburg aan de Geul en de Cauberg zijn op 2 september 2023 opnieuw hét decor van wielrennen in Zuid-Limburg en dit wil je niet missen. Kijk voor meer informatie over de diverse onderdelen op de rest van de website. Kom jij ook deelnemen aan dit fietsevenement in Valkenburg aan de Geul in september? 

Tot september!

Beoordelingen

WIELERFESTIVAL CAUBERG WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Logo Shimano Experience Center
Logo Gemeente Valkenburg
Logo Restaurant - Schenkerij de Zoete Zoen
Logo Landal Kasteeldomein de Cauberg

CONTACT

Withuisveld 8
6226 NV  Maastricht
Tel: +31 (0)43 203 00 12
info@wielerfestivalcauberg.nl

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Wielerfestival Cauberg? Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL17RABO0108598233
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT