BikevoorParkinson

Inschrijven

BikevoorParkinson tijdens Wielerfestival Cauberg


Op zaterdag 7 september 2019 vindt tijdens het Wielerfestival Cauberg in Valkenburg de volgende editie van BikevoorParkinson plaats. Ieder jaar organiseert ParkinsonNet dit fietsevenement waarbij mensen met parkinson, zorgverleners en naasten met elkaar op de fiets stappen om parkinson de wereld uit te trappen.

Trap Parkinson de wereld uit!

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat doet BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor parkinson. Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met parkinson. Dit jaar stappen zij met een grote groep enthousiaste mensen op de fiets voor het ontwikkelen van een online cursus over parkinson, speciaal voor huisartsen en praktijkondersteuners. Kijk voor meer informatie op de website van BikevoorParkinson.

Inschrijven

Heb jij parkinson en wil je gratis deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande button en kies de categorie 'Patiënt' in de inschrijving. Heb jij zelf geen parkinson, maar wil je wel mee fietsen? Dat is ook mogelijk via onderstaande button. Kies in dit geval de categorie 'Buddy''. 


Via onderstaande button kun je direct inschrijven voor BikevoorParkinson.


Doneer!

Wil je bijdragen aan het goede doel en doneren voor BikevoorParkinson? Klik dan op onderstaande button.